the morning after….

Gisteren de site officieel de lucht ingeslingerd…..de oude blog gaat nu niet meer naar hyves, maar de www.taartenkunst.nl blog wel. Alles lekker nieuw. Posten van blogs gaat supermakkelijk, via de mail, ik ga tijd overhouden, hahahaha…..
Ik wilde vanmorgen eigenlijk naar zolder, heb wel weer wat creatieve ideetjes in mijn hoofd…maar voel me eigenlijk niet zo lekker….dus maar met de knikkerbaan spelen met Dymion, ook leuk….. voel me net een klein kind, die knikkerbaan bouwen is zooo gaaf, hahaha……
Straks wel even kijken of er een goedkoop hotelletje in de buurt van de LTU Arena in Dusseldorf is, want eigenlijk….eigenlijk zou ik wel gewoon willen blijven slapen na het concert van Depeche Mode…..
Straks….nu ff knikkeren, hihi….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.