twee taartjes….

afgelopen weekend de verjaardag van mijn moeder gevierd. Ze heeft twee taartjes besteld, eentje voor haarzelf, met aardbeien was de wens en eentje voor haar vriend, die precies een maand later jarig is, moest iets met mokka zijn.
De aardbeientaart is een roze gebakken biscuit, gevuld met wittechocomonchoucreme met aardbeitjeslikeur en een laagje aardbeienvlaaivulling. Bovenop verse aardbeitjes overgoten met gelatine (aangemaakt met bosaardbeitjeslikeur). Afgesmeerd met zwitserse room en de zijkanten bekleed met witte chocola…..en ooooh wat was dat taartje lekker!!!!!!! Deze combi is zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Het andere taartje heeft twee lagen mokka/koffiebavarois en is afgesmeerd met mokkabotercreme. Bekleed met fondant en de figuurtjes zijn gekozen omdat hij nu nog voor zijn werk elke dag krantenknipsels moet lezen en dus straks als ie met pensioen is de krant alleen nog maar gebruikt om onder te luieren….aan de waterkant, met een hengel……


taartenkunst met aardbeientaartenkunst met aardbeientaartenkunst voor pensioen

2 reacties

  1. elvira

    dankjewel!!!

    soms maak ik hem zelf (van goedkope marshmellows) maar meestal gebruik ik de kant en klare, kep zo’n emmer van ballina…..erg prettig…..

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.