Verlaat Valentijns taartje…

Met Valentijn zelf was ik veel te druk met de twee taartjes voor mijn moeder en haar vriend. Dus van de week lekker aan de slag gegaan met een recept wat ik wilde maken. Chocoladewhiskymousse…..en die was erg lekker! Ik had na het vullen van de taart nog wat over en die heb ik in glaasjes gedaan, als toetje!
Vandaag taartje afgemaakt, maar gisteren iets te gehaast geweest. Omdat de mousse nog niet echt stevig was en ik toch perse het taartje wilde vullen, zakte hij nogal in en ik kreeg met geen mogelijkheid het taartje meer recht. Het is dus een soortement van toren van Pisa geworden. Gelukkig zie je het op de foto’s niet zo goed, hihi…..

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: