Dans ma maison il y a un coeur

De huisjesuitdagingen duren tegenwoordig twee weken, dus iets meer tijd…….en toch wassie pas op de laatste nipper af. Ik had weinig inspiratie dit keer….hopelijk voor de volgende uitdaging weer wat meer……

Het is een minicanvas, bespoten met drie kleuren spraypaint. Stempel erop met UTEE en glazen pareltjes. Het huisje is van eierdozen gemaakt en gerold over een embossing geval om baksteentjes effect te krijgen. Bespoten met goudverf. Het hartje kant en klaar van Kruidvat en touw om alles bij elkaar te houden (Cynthia bedankt voor het idee!!!)

dans ma maison il y a un coeurdans ma maison il y a un coeurdans ma maison il y a un coeur

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.