Verjaardagskaartje

Ik heb tijdens een gezellig avondje scrappen bij Cynthia zoooo hard gewerkt, dat ik aan het einde van de avond…..bijna dit kaartje af had……hihihi…..ik heb me laten inspireren door een reclamefoldertje dat bij Cynthia lag…..anders was het helemaal niks geworden denk ik 😦
verjaardagskaartjeverjaardagskaartjeverjaardagskaartje

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.