Cupcakes

Ik had nog een aantal cupcakes in de vriezer en ik kreeg vandaag toch nog verjaardagsvisite, ondanks dat ik mijn verjaardag niet vierde……dus….even een lekkere meringuebotercreme swirl erop en die heeeeerlijke kersjes uit Rhodos (en nou is die pot leeg, snif….)….
Het waren bananencupcakes en de creme heb ik op smaak gebracht met rozenwater. Vond de smaak lekker, maar de creme ga ik toch nog een keer maken in een andere samenstelling, vond hem toch nog te “boterig”……morgen eens proberen met lemoncurd, misschien wat frisser ook…..hmmm….
cupcakes met swirlcupcakes met swirlcupcakes met swirl

2 reacties

  1. elvira

    oh astrid, ik lees dit nu pas….lekker duf he….ik heb het bij zo’n turks winkeltje gekocht, ik heb een fles rozenwater en een fles oranjebloesemwater. Toko’s verkopen het soms ook wel….

  2. Astrid

    Ziet er erg lekker uit!!
    Ik heb ook dat probleem met botercreme! Ik vind het vaak te boterig…. Waar heb jij trouwens rozenwater gekocht??? Is dat gewoon in de supermarkt te krijgen??

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.