Taartje voor moi

Er kondigde zich toch ineens allerlei visite aan gisteren op mijn verjaardag, die ik niet vierde, dus waarvoor ik geen taart gemaakt had….hahahaha…
Ik had nog een biscuit in de vriezer (zo’n roze) en ik had ook nog moerbeien uit eigen tuin in de vriezer en daar heb ik samen met een bakje mascarpone en wat slagroom een heerlijke mousse van gemaakt als vulling.
Afgesmeerd met botercreme 1:1 en bekleed met roze fondant. Omdat ik het taartje voor koffietijd af wilde hebben ging het allemaal net even te gehaast. Het fondant niet goed doorgekneed, waardoor wat scheurtjes…vergeten te “smootheren” waardoor de scheurtjes niks verdoezeld werden en het taartje niet zo strak aandoet als had gekund….
De stempels vind ik geweldig, maar het spuitwerk met chocola daaroverheen was een gepriegel en vooral als je een race tegen de klok houdt. Maar toch wel grappig….
verjaardagstaart met doodlesverjaardagstaart met doodlesverjaardagstaart met doodles

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: