Nitzer Ebb en Depeche Mode waren gaaaaf!!!!

Zoooo, eindelijk een blogje over het Depeche Mode concert van vorige week vrijdag. Ik had er ontzettend veel zin in, Richard ook! Helaas kon onze vriend niet mee, die lag compleet in een jetlag……gelukkig had hij al een concert gezien deze tour, hij was ook met ons mee naar Ahoy….bovendien hebben we nog een verrassing voor hem om de pijn wat te verzachten, dus het komt wel goed…..

De rit naar Dusseldorf verliep best goed, was wel druk op de weg, mja, lekker Depeche Mode ceedeetjes draaien, snickers snoepen en zo kwamen we uiteindelijk aan bij de Esprit Arena, waar we keurig gedirigeerd werden naar een parkeerplek. Gigantisch daar……en gezellig druk al.

Eerst even wat drinken…..uit een Depeche Mode beker!!!!!!!!! Toen lekker op ons plekje zitten, we hadden super zicht op de arena, die langzaamaan volstroomde. Richard heeft nog een petje gekocht en wat rondgelopen, ik heb gewoon zitten genieten…..


Het voorconcert was Nitzer Ebb, daar keek Richard nog het meest naar uit, want hij vind die jongens al heeeeeel lang geweldig goed. Het was ook echt een supergoed optreden. Wat een enthousiasme en energie stralen die gasten uit zeg! En we hadden al een beetje sfeer opgesnoven op YouTube vantevoren, dus we wisten ook dat er een nummer was dat Martin Gore had gemaakt. Bijzonder dus! En ook afgelopen vrijdag werd dat nummer ten gehore gebracht…..

Maar daarna was het natuuuuurlijk de beurt aan DE BEST BAND IN THE WORLD…..DEPECHE MODE!!!! Er waren geen verrassingen in de setlist….geen Jezebel, geen Peace, geen Photographic, geen In sympathy…..maar klagen konden we niet, geen tijd voor, want vanaf de eerste klanken stond de arena op zijn kop! Zoooo anders dan Ahoy!!!! Zelfs waar wij zaten, helemaal bovenin, stonden ze te klappen, springen en dansen. Wij dus ook…..zelfs Richard stond mee te klappen en te zingen, het was een supergoeie sfeer!!!!!!

Altijd mooi als Martin wat zingt, zoals Home (let op bij 2:35!!!!!)…..echt, die man kan zooooooo mooi zingen!!!!!

Maar natuurlijk was het verder gewoon gaaf…..en ik was de ballonnen niet vergeten! Ik heb er een stuk of tien de arena ingeworpen!!!! Gaaf hoor….

De versie van Personal Jesus was natuurlijk ook helemaal super!!!!

En toen moesten we weer helemaal terug naar huis rijden. Maar het ging heel vlot, we stonden meteen buiten en we konden met de auto ook behoorlijk vlot het terrein af…..onderweg geen oponthoud, maar prettig is het toch niet hoor, zo midden in de nacht….mja….we hebben het weer gered en we hadden een geweldige avond!!!!!

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.