Us…..

Weer lekker bezig geweest afgelopen tijd met scrappen ook! Tussen al dat bakken door zit ik ook graag af en toe even op zolder…… Dit heb ik gemaakt als project voor Channie & Co, ik zag een tijdje terug, tijdens het surfen op het www een canvasdoek met een gat erin, dat leek me een leuk idee.

Van een oude doos kun je natuurlijk ook gewoon je eigen canvas maken……..beetje lijm hier en daar en een likje verf……dan wordt het al gauw wat. De foto is genomen tijdens ons tripje naar Rome, november vorig jaar……

www.taartenkunst.nlwww.taartenkunst.nlwww.taartenkunst.nlwww.taartenkunst.nl

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.