Dymion’s traktaties

Sjonge wat een achterstallige blog…..gauw wat aan doen dus….ondertussen zit voor Dymion de eerste week school erop. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin en het gaat ook heel goed met hem. Zijn lieve juf zegt dat ie lekker met alles meedoet en ik hoor hem ook regelmatig liedjes zingen thuis. Hij is nu ook een stuk liever lijkt het wel ,maar misschien is dat gewoon omdat ik het beter kan hebben.

Hij is ’s middags helemaal niet moe en hij is niet vervelender dan anders, haha…… Hij mocht dinsdag trakteren, ik had midicupcakes gemaakt, die zijn wat kleiner dan gewone cupcakes maar net weer wat groter dan die hele mini cupcakes. Beetje piratenthema van gemaakt. Het was natuurlijk weer zo’n “op-het-allerlaatste-moment-haastklus” en ik was niet echt tevreden. ’s Ochtends heb ik toen ipv een geknipt velletje papier met zijn naam erop mooie geprinte cardstock plaatjes gemaakt met nog drie minikleurplaatjes….en voor de juf nog maar een mooie grote cupcake met roos. Toen was ik tevreden en mocht hij ’s middags in zijn piratenpak naar school.

kleine cupcakescupcakes met roos en wrapper

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: