Logeetjes….

Nou zijn wij de laatste tijd regelmatig naar concerten geweest, Pinkpop, Depeche Mode in november en Depeche Mode laatst in februari…..dan blijven onze kinderen logeren bij de buren.

Nu hadden de buren zelf ook weleens zin in een concert en mochten hun kinderen eens een keertje bij ons logeren. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar op een doordeweekse gewone schooldag vreesden we allemaal het ergste.  Tijdens de laatste logeerparty ging het hele spul pas zo rond een uur of tien slapen, nou dan worden ze ’s ochtends ook niet gezellig op tijd wakker natuurlijk hahaha….

Mja, eerst maar eens eten, zes kinderen te eten geven en dan ook nog dat het huis niet meteen een bende is, is ook nog een kunst. Maar gewoon het hele spul aan de salontafel gezet met een grote schaal patat en sperzieboontjes, vissticks en speklapjes. En wij nog denken, die speklapjes zullen ze vast niet lusten, eten wij die lekker zelf op. Maar helaas…haha…alles was schoon op, op een paar boontjes na….

Ze hebben leuk gespeeld, de televisie is zelfs die hele middag en avond niet aangeweest. Toen de helft onder de douche en boekje lezen enzo enzo, de heren bij elkaar op een kamer met de deur dicht en de meiden allemaal op 1 kamer…zou dat allemaal wel goed gaan? Ze hebben nog even gelezen en ik ben 1 keertje naar boven gegaan omdat het iets te luidruchtig werd, maar rond een uur of acht was alles toch wel rustig.

Wij gingen ook lekker slapen en op een gegeven moment werden de kindjes stuk voor stuk wakker en gingen ze kletsen en zingen en de heren gingen uit de kamer ook naar de meiden toe, gezellig.

Zo, lekker hoor, het is ochtend en ze zijn wakker en ze zijn lief. Wat willen we nog meer? We keken op de klok…..03:50!!!!!!!!! Help! Dus iedereen weer in zijn bed gebonjourd, mja, daar trapten ze niet direct in natuurlijk, duurde toch wel weer even voordat het hele zootje stil was…..en toen het tijd was om op te staan, toen was het niet voor allemaal even makkelijk…haha…..

Maar we waren op tijd klaar, ze stonden met hun jas aan toen hun moeder aanbelde om ze naar school te brengen. Missie geslaagd!

logeetjeslogeetjes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.