Mijn auto volgekrast….

…en wie het heeft gedaan? Dat weet niemand. Er staat een afdrukje van een kinderhandje op, Dymion’s maatje ongeveer, maar bij de hogere krassen kan Dymion weer niet bij. Bovendien heeft ie vorige week elke dag op school gezeten en heeft ie alleen maar buitengespeeld met zijn zussen erbij.

Nou heb ik vorige week niet met de auto gereden,  pas vrijdagochtend, toen ik druk met twee taarten bezig was en erachter kwam dat ik geen boter meer in huis had, maar wel heel dringend nodig had voor de botercremen, moest ik even snel met de auto naar Appie. En toen zag ik het…krassen op mijn auto! En niet zomaar een paar krasjes, echt compleet bekrast, gewassen met een stenen spons, daar lijkt het nog het meest op. En niet op een stukje van tien vierkante centimeter ofzo….nee, de hele linkerkant, van een stuk van de motorkap tot halverwege de achterklep.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.