tussendoor cupcakejes

Straks nog verlate verjaardagsvisite voor Dymion, maar om nou weer een hele piratentaart te maken vond ik iets teveel van het goede 😉 dus wat cupcakes uit de vriezer gehaald en een chocoladeganache gemaakt. Ik heb nu 1 deel room op 3 delen chocola gebruikt, van de week voor de chocoladetaart had ik 1:1 gebruikt, omdat ik dat wilde gieten.

Nu had ik er dus andere plannen mee. Ik wilde er swirls op de cupcakes mee spuiten. Dat is gelukt. Ik heb nog aardig wat over, dus ik denk dat ik morgen een taartje bak en de rest van de ganache als vulling gebruik.  Dan kan ik dat taartje in de vriezer bewaren tot Pasen…altijd handig, beetje vooruit werken, hahaha….

2 gedachten over “tussendoor cupcakejes

  1. kun je trouwens ingedriënten kopen daar???? of moet ik mijn hele voorraad maar meenemen???? hihihihi

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: