50 kerken…

Ik ben heel druk bezig met een kerkenboekje. Ik heb een stapel foto’s van 50 kerken die we in de vier dagen dat we vorig jaar in Rome waren hebben gezien. De omslag had ik al een tijdje geleden gemaakt, voor een uitdaging op het “dans ma maison” challengeblog. Maar van de week samen met Cynthia al 17 kerken “ingeplakt”…..en vandaag ben ik ook even lekker bezig geweest. Richard is ziek thuis, ik voel me ook belabberd, dus een lekker rustig dagje.

Nu hoef ik “nog maar” 22 kerken. En dan moet de hele boel nog worden opgeleukt en ingebonden, dus voorlopig heb ik nog wat te doen.

dans ma maison il y a un dragon

Maar er ligt ook een canvas op me te wachten boven, daar ben ik ook al veel te lang mee bezig. Ik heb overal zin in, maar met een zieke man thuis komt het er niet erg van. Maandag maar weer verder kijken. Want ik heb ook nog een half projectje liggen wat ik wil afmaken en de juffen van Dafni vieren volgende week hun verjaardag. Druk druk druk dus!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.