We gaan naar onze vrienden en we nemen mee….een taartje!

vogel taartjevogel taartjeIk had nog wat chocoladeganache over van die kleine cupcakes van de week en daar “moest” ik wel iets mee doen. Voor vulling was het te weinig, dus ik heb er gewoon nog wat bijgemaakt en toen het hele spul flink opgeklopt. Het is nu zoooo zacht en zooooo luchtig en zoooo lekker!

Ik heb dit 15cm taartje gevuld met op elke laag een laagje lemoncurd met daarop een flinke hoeveelheid ganache. Eigenlijk wilde ik iets met kersen ofzo, maar Richard stelde voor om de lemoncurd erbij te doen. En ik heb eventjes de combi geproefd en dat is eigenlijk onwijs lekker! (Richard heeft zelden ongelijk, de rotzak! hahaha.)

De buitenkant bekleed met fondant en kneedbare chocolade (chocolate leather). Het was helemaaaal niet wat ik in mijn hoofd had, maar dit kwam gewoon zo uit mijn handen…..

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.