Weer op de skates?!?!?

Mijn collegaatje/vriendinnetje van toen ik nog bij Econosto werkte, vroeg van de week op msn aan me…. “of ik weer zin had om in Parijs te gaan skaten”. Slik….ja ooit zijn we met zijn viertjes naar Parijs geweest. Jaaaaaren terug. Vier collega’s, drie dagen, honderd kilometer!!!! Het was onvergetelijk en heel erg vermoeiend. Ik denk ook niet dat ik ooit nog honderd kilometer in drie dagen ga halen…..bovendien, drie kids thuislaten is toch ook weer anders, dus ik moet er echt nog ff over nadenken…

We kwamen toen vrijdagmiddag aan met de Thalys, meteen naar het hotel en direct de skates onder en Parijs verkennen. ’s Avonds de door de stad georganiseerde Friday Night Skate, die onwijs vermoeiend was, maar toch wel heel erg gaaf, want het verkeer wordt platgelegd en je ziet de mooiste gebouwen van dichtbij. Zaterdag de hele dag op de skates en ook een georganiseerde tocht en op zondagochtend kun je er langs de Seine skaten, want daar is het dan ook autovrij.

Ik word nu al moe als ik eraan denk, hahahaha, maar toevallig zei ik een tijdje terug nog tegen een buurvrouw “nou…als Dymion straks op school zit ga ik echt wel weer skaten”……ik geloof dat ik er nu ook niet meer onderuit kom….hihihi

Oh en ja, ik ben die met dat lange haar…..ik zei al, tis jaaaaaaaaren terug! (jaar of acht!!!!)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.