Depeche Mode canvas (te koop)

Met dit canvas ben ik al een hele tijd geleden begonnen, op de challenge blog van “the three muses” was het thema een keer “mannen”….toen moest ik (natuurlijk) meteen aan de mannen van Depeche Mode denken. Heb toen foto’s opgezocht en ik was ook al bezig met bierblikjes, om een tatoeage van Dave over te brengen op het blik en dat kon er dan mooi bij….maar de tijd ging voorbij, want zo gaat dat met tijd en inmiddels is er allang weer een nieuw thema. Dit keer is het “Icognito”. Nou…..eigenlijk kan dat thema ook wel prima bij dit canvas.  Alleen de tekst die ik er eigenlijk bij wilde, vond ik niet meer toepasselijk en dus ben ik de laatste twee dagen vooral bezig geweest met het zoeken naar iets lolligs wat erbij kan….zucht….maar toch uiteindelijk iets gevonden wat mijn gevoel bij dit doek weergeeft…..

De vogel is dus een tatoeage, zoals Dave die op zijn lichaam heeft, alleen in spiegelbeeld (incognito), met een scherpe pen in blik getekend, waardoor je het reliëf effect krijgt. De drie mannen zijn Martin, Dave en Andrew, naar een voorbeeldfoto die ik van het web heb geplukt, maar dan ook weer in spiegelbeeld (incognito).

De cirkel stelt “a halo in reverse” voor, deze tekst komt ook van de heren zelf. En rechtsbovenin zit een omgedraaide soortement van wereldbol, dit is een symbool dat ze regelmatig gebruikten bij het laatste album, meestal staan ze er dan voor geposeerd, maar nu dus niet, want de heren zijn “incognito”!!!!

Wil je dit canvas kopen, kijk dan even in mijn secret shop!

depeche mode canvas

depeche mode canvasdepeche mode canvasdepeche mode canvasdepeche mode canvas

En natuurlijk, zoals jullie van mij gewend zijn wanneer ik een Depeche Mode lyric gebruik, hieronder ook het bijbehorende nummer “for your listening and viewing pleasure”!!!!!

En dan ook nog maar een foto van Dave, met duidelijk zichtbaar de tatoeage van de vogel (op zijn linkerschouder, voor de kijker rechts):

5 reacties

 1. Bev

  A very interesting interpretation of the challenge. I like the texture of the piece, and the quote is perfect. Thank you so much for joining our challenge.

 2. Marie

  Your picture is superb with such wonderful textures and a very creative and clever design. Not only all of those great things but with the perfect quote too.

  Stunning artwork.

 3. taluula

  Oooh wow, well it was certainly worth the waiting for, your work is fantastic and the lyrics are perfect too. Thank you for joining in.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.