Paasknutsels

Voor de digicrop van maart bij Channie&Co wilde ik iets paasachtigs doen. Ik wilde perse cardstock gebruiken, omdat ik de laatste tijd al vaak naar ribbelkarton heb gegrepen en het nu iets meer scrapachtig wilde houden. Het is gelukt, maar ik was er niet erg tevreden over.

Dus toen ben ik nog maar aan de slag gegaan met ijzerdraad en zelfgeknipte blaadjes en wat bloemetjes en knoopjes uit voorraad. En ik werd er helemaal vrolijk van! Het superleuke kuikentje komt bij Albert Heijn vandaan….ik heb er nog twee, een gele en een roze!!!! Ga er vast en zeker de komende dagen nog wat mee doen….denk ik….hihi….

paasknutselpaasknutselpaasknutselpaasknutselpaaskranspaaskranspaaskrans

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.