Dagje museum

Afgelopen zondag zijn we met zijn allen naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden geweest. Daar was ik met de kinderen en mijn tante een tijdje terug al geweest, maar Richard wilde toch ook zelf nog heel erg graag. Er was ook een tentoonstelling van Flaubert die hij graag wilde zien.

Dus, gewapend met fototoestel (MET kaartje dit keer) richting Leiden. Parkeren daar is altijd een feest, er is een enorme parkeerplaats en daarvandaan brengt een minibusje je gratis naar je bestemming.

Natuurlijk wilden de kids meteen van alles laten zien, maar we zijn gewoon maar rustig aan begonnen, de Megagrieken tentoonstelling was toch weer geweldig en nu heb ik dan ook foto’s van. Het is echt super hoe ze dat daar gedaan hebben! We hebben ook nog de speurtocht gedaan door Egypte en wat leuke boeken gekocht in het winkeltje. Als besluit gingen we lekker uitgebreid naar MacDonalds!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: