Hoera!!! Phaidra 7 jaar!!!!

Sjonge wat vliegt de tijd toch……ons kleine meisje gewoon al zeven jaar…….natuurlijk al enorm verwend door ons, vandaag trakteren en vanmiddag na school kinderfeestje. Dat gaat vast weer gezellig worden. Alleen meiden dit keer….we gaan lekker knutselen en een filmpje kijken.

Alles zat tegen de laatste dagen, zo mislukte een mengsel voor die swirls op de cupcakes, waardoor ik als een haas weer naar de winkel moest om nieuwe ingrediënten te halen, uiteraard duurde alles toch weer langer dan gedacht, ik kreeg gisteravond een onwijs gezellig telefoongesprek, maar daardoor raakte ik wel uit mijn ritme en tot overmaat van ramp ging de printer kapot, terwijl ik een half uur bezig ben geweest om vlaggetjes te ontwerpen voor op Phaidra’s cupcakejes……gisteravond nog een heleboel letters uitgeknipt uit karton en toen had ik het echt gehad. Vanmorgen dus vroeg op en samen met Phaidra zelf maar vlaggetjes te maken……en alles natuurlijk weer gelukt.

Straks taartje afmaken en alles klaarleggen en -zetten en beetje opruimen hier, want het lijkt nu vooral nog alsof er hier een bom ontploft is 😦

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.