Wat een week!

Sjonge, wat was het een drukke week. Sowieso al, Phaidra jarig, trakteren, kinderfeestje, grote week voor Grieks Pasen, dus grote schoonmaak…….en toen vloog “ons” forum er ook nog uit op 31 maart. De volgende dag (ja 1 april) hard gewerkt aan een nieuw forum en geprobeerd alle Channies te bereiken en naar het nieuwe forum te krijgen. Maar er waren er natuurlijk genoeg die het niet geloofden, sja….1 april…goeie grap.

Het kinderfeestje van Phaidra was heel erg leuk, Phaidra wilde graag croissantjes eten en tosti’s, dus die hebben we zelf gemaakt en toen lekker opgegeten met jammetjes…. Daarna mochten ze knutselen, letterslingers hebben ze gemaakt. Als laatste taart en de film van Tinkelbel, eigenlijk was de dag nog te kort!

Ja en toen was het 1 april, de hele dag samen met Cynthia bezig geweest om het forum van Channie & Co weer draaiende te krijgen. Een nieuw forum dan, want het oude zijn we echt kwijt, leden kwijt, berichten kwijt alle info kwijt……..

Inmiddels zitten we alweer ruim over de duizend berichtjes en hebben zo’n dertig actieve leden de weg weer gevonden, dus het komt allemaal wel goed

Maar daardoor raakte mijn schoonmaak-, reparatie- en opruimschema wel wat van slag. Ik was helemaal vergeten naar de Turkse slager te gaan om een Paaslam te bestellen. Gelukkig kon ik een mooie lamsbout kopen. En gelukkig is toch alles gelukt, behalve wat tuinklussen, maar het was dan ook baggerweer.

Phaidra’s “grotemensenfeestje” en teven Grieks Pasen was gezellig. Het lamsvlees superlekker, zelfgemaakte melitzanosalata zeer verslavend en de retsina te weinig 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.