Een paar kaartjes

Mijn tante en mijn oudtante hebben wat kaartjes besteld……er komen er nog bij, maar vanmorgen was ik eventjes zo lekker bezig…..eigenlijk wil ik verder, maar het beloofde een hele mooie zonnige dag te worden. Vooralsnog is het koud en bewolkt….grrrr, mja nu zijn de kids natuurlijk lekker aan het buiten spelen en durf ik ze niet meer binnen te roepen om naar zolder te gaan 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.