Dans ma maison & Art Creations Friday

Twee vliegen in één klap! Daar hou ik van. Op het uitdagingenblog van Dans ma maison il y a was de opdracht “strass, rhinestones”. Lekker weer eens een keertje bling bling dus. Had iets lolligs in mijn hoofd, maar vanmorgen kwam er iets totaal anders uit mijn handen. Ook daar hou ik van!

Een horloge dat vrienden van ons ooit eens hadden meegenomen van vakantie, maar dat al stuk was voordat ze het konden geven. “Maar je kunt er misschien wel een keer mee scrappen”. Tuurlijk!!!!! Behoorlijk bling bling, helemaal leuk!

En de vlinder, ja die komt van Art Creations Friday, ook al zo’n leuke uitdagingblog! De kleur een beetje aangepast en bewerkt met UTEE. Het hele “maison” heb ik trouwens bewerkt met UTEE. Eerst gesso, daarin gestempeld, toen geverfd, patina erover en toen UTEE.

De titel…..ja hoe kan het ook anders, die komt van Depeche Mode!

dans ma maison il y adans ma maison il y aDans ma maison il y a

5 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.