Do we really have to give up our day jobs?

Een uitdaging bij Channie&Co, de “abc, wie doet er mee?”. En dit keer was ik aan de beurt. Een LO maken met als titel YES. Ik had meteen deze “trouwfoto” in mijn hoofd. Maar later bedacht ik me dat in het engels helemaal geen “yes” gezegd wordt tijdens het trouwen, maar I do……. toch wilde ik er iets mee. Gespeeld met bijenwas, spuitbusverf, acrylverf, gesso, patina en natuurlijk een print op papier. Ik heb eerst een transfertechniek geprobeerd, maar vond het toch niet mooi…….

Met de titel had ik natuurlijk toch moeite, tot ik vandaag nog wat interviews doornam en deze tegenkwam….. Martin vraagt aan Daniel Miller,  “Do you really think we’ve got to give up our day jobs?” en Daniel antwoordt “yeah….I think we’re safe now”…… Dat was begin jarig tachtig!!!!!!!!  De foto is natuurlijk niet zo heel nieuw meer, komt uit de videoclip van Suffer Well…..
Depeche Mode artDepeche Mode artDepeche Mode artDepeche Mode art Suffer well/Speak and Spell interview

En dan natuurlijk ook even het “bijbehorende interview”, althans, het laatste deel ervan….de rest moet je zelf maar ff googlen 😉

En als laatste uiteraard ook de videoclip die diende als inspiratie!!!!!
http://www.dailymotion.com/video/x1jeki_depeche-mode-suffer-well_music

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.