What I’d tell this girl (if I thought she would listen)

Hier had ik gewoon even zin in. De rub-on had ik al een tijdje liggen, kwam uit een oude pagekit. Ik heb dit gemaakt in een boekje van Phaidra, waar ik sinds een paar jaar uitspraken en mijlpalen in schrijf….lijkt me leuk om nu op deze manier verder te gaan. Een soort art-journal maar dan anders….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.