The secret garden, bijna!

Gisteren was echt zo’n dag….bleeh, niks nuttigs gedaan eigenlijk. Vandaag gaat het lekker! Aardig wat huishoudelijke klussen gedaan, opgeruimd en ook nog op zolder aan het “spelen” geweest met gesso, lijm, een boek en een doosje….

Straks lekker buiten spelen met de kids, misschien verder aan de dug-out…..daar ook misschien nog wat gesso over? Of nee…….patina liever….hihihihi…..waarom zou je niet buiten door kunnen gaan met je hobby???? Maar het tuintje wordt mooi….. Een echte “secret garden”. Alleen waar ik wel heel verdrietig om ben…is dat onze olijfboom de strenge winter niet heeft overleefd. Echt heel jammer, hij is al zoveel jaar bij ons en de verhuizing heeft ie zonder problemen doorstaan….nou ja, uitgraven binnenkort maar, ik zal hem missen!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: