Ik geef een taartje weg!!!

Ik ben in een gekke bui vandaag….ik heb een taartje gemaakt voor iemand. Alleen ik weet nog niet wie die iemand is!

Vind jij dat jij een taartje verdient? Of ken je iemand aan wie je een taartje zou willen geven? Misschien mag je hem dan morgen wel komen ophalen. Want ik geef dit taartje weg aan degene die mij het mooiste, liefste, grappigste of meest ontroerende mailtje stuurt.

Dus, verzin een goede reden en stuur mij een mailtje! (L4asCreations@gmail.com) Dat kan tot morgenochtend (vrijdag 23 april) 9 uur. Daarna krijgt degene die echt met het beste verhaal komt een mailtje terug. En die mag morgen dit taartje bij mij in Rotterdam komen ophalen…..

Ondertussen raakt mijn website http://www.TAARTenkUNST.nl aardig gevuld met taartjes en frutsels, kom gezellig daar eventjes kijken, je kunt er ook mijn blog lezen en misschien krijg je nog wel meer trek…..bestellen mag altijd natuurlijk 😉

Dit 15cm taartje is bekleed met fondant en suikerparels. De vulling bestaat uit een laag lemoncurd en een laag witte chocoladecreme.
kroon taartkroon taartkroon taart

Groetjes, Elvira

http://www.TAARTenkUNST.nl

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: