vandaag eens geen taart

Vanochtend samen met Cynthia eens lekker aan de scrap gegaan…. ik zat al een tijdje met een memory/kraambox die af moest en daar ben ik eens lekker mee verder gegaan. Neeeeeee, hij is nog niet af. Maar het schiet best op, ik wil hem eigenlijk vanavond afmaken. Maar ja, straks ook even shoppen met zijn allen, behalve Phaidra, want die is op kamp!!!!! Mijn kleine meisje heeft vanavond gewoon een “bonte avond”. Die waren vroeger altijd erg leuk, ik hoop dat ze het heel erg naar haar zin heeft…..

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.