Hoera!!! Erica 40 jaar!!!!! Althans….

Hihihi……onze vriendin viert haar verjaardag zaterdag met nog een vriend en samen zijn ze tachtig……maar hoe oud worden ze nou????? Daar zijn de meningen over verdeeld. Wij weten het wel hoor, maar we houden het maar gewoon op 40……., sorry D.!!!!!

Gisteren was ze echt jarig en zijn we met de kids geweest (dat wordt veel te druk op een “echt” feest). Natuuuuuurlijk kon ik het niet laten om een taartje te maken……gevuld met lemoncurd/mascarpone…jammie….

Één reactie

  1. Erica

    hihi, ik heb de overgebleven taart mee naar mijn werk genomen en ik moet de complimenten doorgeven! (we hadden na afloop wel allemaal een smurfentong, maar dat mocht de pret niet drukken!) Norgmaals ontzettend bedankt voor de geweldige taart en de tuinenbox. Liefs Erica

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.