Wicky de Viking!!!!!

Vrijdag zijn we met zijn allen naar de bioscoop geweest, naar de film Wicky de Viking, ooooooh wat wassie leuk!!!!! Dymion vond het begin een beetje eng, maar daarna zat ie te genieten!!! Wij ook, maar dan eerder uit een soort van jeugdsentiment, hihi….

De bioscoop is sowieso een erg gezellig uitje, en om 11:40 was het maar 5 euro, dus dat is nog te doen. Maar wat een zooitje in de stad zeg, rond het station is het echt nog een bouwput, maar we waren op tijd in de garage en bij de kassa. De kinderen keken hun ogen uit toen we de garaga uitkwamen en op het schouwburgplein stonden. Gaaf hoor, twas voor ons ook wel erg lang geleden dat we naar de bios waren….

http://www.dailymotion.com/video/xcwjrv_ralf-wickie-de-viking_music

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.