Dymion ons dromertje….en zondag liftdag

Bij Channie&Co kiezen we elke zondag een mooi lootje of kaartje uit om te liften. Omdat ik niet echt meer “gewone” lootjes maak doe ik daar niet zo vaak aan mee…..maar deze keer kon ik het niet laten.

Het origineel, van Regiane (met haar prachtige blog: http://artesbyregiane.blogspot.com)

En mijn interpretatie, in een boekje van Dymion, op de linkerkant wil ik nog journalling schrijven, het is alweer veel te lang geleden dat ik dat heb gedaan. De foto was zwart/wit maar ik heb hem bewerkt met bleekwater. Ik vind het effect daarvan errug leuk!

zondag liftdag bij Channie & Co

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.