Taartje voor Mexico

“Koen, wat ga je voor Mexico doen”, dat is een project van het TVO College in Nieuwerkerk. Elk jaar gaan een aantal “Mexico-ambassadeurs” naar een weeshuis in een Mexicaans dorpje. Merel en Luke gaan daar in oktober naartoe.

Merel heeft mijn hulp ingeroepen om geld in te zamelen. Ze moet namelijk zelf haar ticket financieren en natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen om de kinderen daar echt te kunnen helpen. Nu gaat ze mijn “sombrero’s” verkopen, daarvoor natuurlijk een goed marketingplan opstellen en alles wat erbij komt kijken.

De eerste sombrero heeft ze van me gekregen, dus die kan ze verkopen. Maar natuurlijk kunnen er meer sombrero’s worden besteld bij Merel. Op deze manier leert ze over inkoop en verkoop en zal ze, als ze het goed doet, veel winst maken, zodat haar ticket snel betaald kan worden en wat ze nog meer verdient, kan worden gestoken in het project.

Wil je ook een sombrero bestellen? Dat kan, laat het mij maar weten, dan geef ik het door aan Merel. Merel is op dit moment nog even aan het nadenken over een bedrag, maar de sombrero zal het zeker meer dan waard zijn, vooral omdat je er Mexicaanse zwerfkinderen mee helpt! Natuurlijk mag je ook altijd een donatie doen, er is namelijk een rekening beschikbaar:  6933355 t.n.v. Thorbecke V.O. Rotterdam o.v.v. Mexicoproject.mexican hat cake

mexican hat cake

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.