Kraambox

Ik ben hier werkelijk al weeeeeeeeken geleden mee begonnen. Phaidra’s meester zou namelijk een dochtertje krijgen en ik was maar vast begonnen. Ze werd een dag voor de vakantie geboren en toen was het natuurlijk nog niet af, want ik was weer eens niet zo vlot.

Ik bedacht dat ik de hele vakantie de tijd had om hier lekker mee aan de slag te gaan. Ik wist inmiddels een naam, dus dat is nog leuker…..maar ik heb er maar bar weinig tijd in gestoken en dus moest ik vandaag aan de bak. En nu is ie gelukkig net af….toch nog ruim op tijd 😉

Omdat de echte kraamperiode nu zo’n beetje wel voorbij is, heb ik er geen minikraamboekje in gemaakt, maar een deurhangertje. Maar het tandenpotje en haarlokje potje zitten er “gewoon” weer in. En voor de leuk twee paar sokjes….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.