Prijzen winnen bij Channie&Co! Wordt nu lid!!!!!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik assistent beheerder van het allerleukste scrapforum van Nederland!!! Channie & Co is een besloten forum met veel unieke uitdagingen en een stel gezellige leden. Omdat we eerst een msn-groep waren en msn-groepen niet meer bestaan moesten we op zoek naar een ander forum, onlangs moesten we helaas weer verhuizen. Hierdoor zijn we een aantal leden “verloren” en zijn we in zoekmachines minder makkelijk te vinden. We proberen al een tijdje nieuwe leden te vinden…

Maar nu gaan we daarvoor prijzen weggeven!!!! Want we vinden dat het werven van nieuwe leden en een lidmaatschap aanvragen best beloond mag worden. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan lid te zijn van het allerleukste scrapforum en daar ook nog een prijsje voor te krijgen!

Kom zo snel mogelijk naar http://channieco.forum2go.nl en meld je aan!

Onder de nieuwe leden zal er een aantal leuke prijsjes verloot worden. Diegene die dit nieuwe lid (die dus een prijsje gewonnen heeft) heeft aangemeld krijgt ook een leuk prijsje. Zo maken dus zowel het oude als het nieuwe lid een kans op een beloning. De verloting vindt begin september plaats.

De voorwaarden……

De nieuwe leden moeten zich voorstellen. In dit voorstelberichtje moeten ze melden door wie ze zijn aangemeld. Ze moeten actief zijn en blijven. En actief zijn is, een paar keer per week langs komen en zoveel mogelijk reageren en vooral ook zelf ook berichtjes plaatsen en eigen werk laten zien. Channie & Co beperkt zich niet alleen tot 30×30 lay outs, je mag er alles laten zien, kaarten, mixed media, boekjes, altered objects….verzin het maar… Uiteraard zit de zomervakantie er aan te komen. Mocht het nieuwe lid op vakantie gaan, moet dat even gemeld worden zodat we weten waarom het nieuwe lid in die weken niet actief is.

Het is niet toegestaan om een nieuw lid aan te melden op een IP adres van een ouder lid. Niet sjoemelen dus!!!

Uiteraard mogen nieuwe leden ook weer nieuwe leden aanmelden. Zo maken zij ook weer kans op die prijsjes.

Naast deze aanmeldingsprijsjes zijn er bij Channie & Co regelmatig prijzen te verdienen, elke maand mag de winnaar van onze wedstrijd gaan shoppen bij een van onze sponsors www.DeCreatieveVlinder.nl en www.ScrapArt.nl , lees de voorwaarden op Channie & Co en doe gewoon mee!!!

Ook zijn er een aantal leuke uitdagingen,  soms valt er een rakje te winnen en soms is het voor de eer, maar dat is soms natuurlijk net zo leuk! Er is veel te doen, veel te zien, veel te kletsen, dus eigenlijk geen reden om nu niet meteen lid te worden!

Meld je nu aan op http://channieco.forum2go.nl en zegt het voooooooooooooort…..uiteraard mag je dit bericht doorsturen naar iedereen die mogelijk geïnteresseerd is!!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.