Fragments of Rodos, een ouderwets lootje

Voor een opdracht bij Channie & Co (ja, het leukste scrapforum van Nederland, waar je nu kans maakt op een leuke prijs als je lid wordt!!!!!) “moest” ik een LO maken met zes foto’s. Nou maak ik al tijden geen “gewone” Lay Outs meer, dus ik had van de week al een canvas gepakt, foto’s, papier en verf uitgezocht, maar gewoonweg geen tijd gehad om daar mee aan de slag te gaan.

Vanaf vrijdag zijn we hier de boel aan het verbouwen, bij Ikea een aantal kasten gekocht en inmiddels allemaal in elkaar gezet en ook weer een heleboel opgeruimd en weggegooid. Heerlijk hoor, maar wel een hoop werk allemaal. Het was nodig hoor, dus het is ook niet erg, maar ik ben nu wel versleten.

De deadline voor de opdracht is vandaag….middernacht…..nou dat canvas ging het dus maar niet meer worden. Veel inspiratie had ik eigenlijk niet en een canvas afraffelen heb ik echt geen zin in. Dus maar een “gewoon” lootje gemaakt, de foto’s lagen toch al klaar, wel ander papier erbij gezocht (en een stukje griekse krant) en lekker aan de slag gegaan, was zo gepiept natuurlijk, een LO stelt nou eenmaal weinig voor. Maar toch ben ik wel blij met het resultaat…..bovendien krijg ik helemaal zin in de vakantie!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.