Wil de echte “Rosa New Dawn” nu opstaan???

Laatst bij Praxis waren er klimrozen in de aanbieding. Vier euro, da’s een koopje. Ik werd vooral enthousiast omdat er “Rosa New Dawn” op stond. Dat is een klimroos die we al in de tuin hebben en die ontzettend mooi is en goed groeit. Ik heb er dus meteen vier meegenomen, om de schutting mee te laten begroeien. Toen de eerste knoppen op springen stonden, vond ik ze wel erg donker….. en toen de eerste bloemen uitkwamen twijfelde ik niet meer, dit was geen Rosa New Dawn. Die bloeit namelijk heeeeel lichtroze en wordt dan nog steeds lichter tot bijna wit….. Dit waren felroze heel gevulde bloemen!!!!! Ook wel mooi hoor!  Twee van de vier gekochte rozen stonden nu te bloeien….felrozerood…. mijn eerste gedachte was nog…ach, als ze maar allevier hetzelfde zijn dan is het toch nog wel mooi.

Inmiddels staat de derde plant in bloei….je raadt het al, geen New Dawn, maar ook niet felrozerood! Een heel apart lilakleurtje, ook mooi en hij ruikt ontzettend lekker. Nu ben ik heel benieuwd wat de vierde plant gaat doen, zit helaas nog geen knopje aan, afwachten dus maar…… en euh…. nu is mijn gedachte…. “ach, als ze maar allevier goeie klimmers zijn”… en dat hopen we dan maar!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.