Petit boekje met gat

Een opdracht, van een buurvrouw….of ik iets van een mapje/boekje kon maken voor een vriend die lang weg moet voor zijn werk. Ik dacht meteen aan een boekje met gat, want ik ben daar ook al mee bezig voor de moeder van onze vriendin….erg leuk om te doen en het effect is verrassend (Ja Tally, met dubbel R ;-))

Uiteraard werd het weer laatste minutenwerk, maar op tijd af en gelukkig de ontvanger (eigenlijk de gever dus) erg blij. Gelukkig, missie geslaagd. Dit keer minder mixed media en weer wat meer papier. De voorkant wel lekker gekliederd, met een bladzijde uit een Shakespeare boek, verf, stuk gaas en distressinkt. Ook hier en daar nog wat details met distress embossingpowder, Karin dank, het is erg gaaf spul!!!!

Een paar foto’s, maar gewoon even voor het beeld, de inhoud (van het gat en de personen op de foto’s) blijft privé….

2 reacties

 1. Monique

  De uiteindelijke ontvanger was er ook erg blij mee…
  Vind het echt supermooi en het is mee vertrokken naar Zuid-Afrika… 😥

  Nogmaals onwijs bedankt…:D

  XXX
  Monique

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.