zomaar een middag in the secret garden

Soms loop ik gewoon genietend door de tuin. Soms neem ik mijn camera mee en schiet ik alles wat ik zie. Ik zie teveel, ik heb dus ook veel te veel foto’s…..maar het is gewoon zo leuk om elke dag weer te zien hoe de tuin groeit, verandert, verkleurt en ja, zelfs hoe de geur verandert!

Inmiddels staat er een kamperfoelie te bloeien…en die ruikt zo lekker! Ook de rozen aan het hek (de ECHTE New Dawn) geuren heerlijk subtiel als je langsloopt.  Al die heerlijke zitgelegenheidjes in die toch eigenlijk best kleine tuin, het is elke dag weer een feest!

Toch herinnert deze mooie mediterrane beplanting en inrichting me elke dag aan onze mislukte emigratie. Ik weet het, met die supercrisis in Griekenland is het “maar goed” dat we hier nog zitten en niet daar, “want dan had je het vast niet gered”. Wie weet….niemand weet….knaagt nog steeds, maar dat mag ik niet zeggen. Ik moet gelukkig zijn met wat we hebben en dat we niet “daar” zitten nu….nu het daar zo slecht is. “Wat een geluk hebben jullie”….ja….best wel.

Dus geniet ik gewoon van onze eigen Secret Garden, ook al is dat nu geen pension met prachtige tuin op Rhodos, maar gewoon onze flinke postzegel in het Hollandse…..

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.