Dagje Drievliet

Ik had beloofd nog wat te schrijven en laten zien van het dagje Drievliet waarvoor de meiden en ik waren uitgenodigd. Het was echt helemaal geweldig, ik ben nooit zo van de pretparken, maar dit was geslaagd! Met Richard’s (en ook de mijne voor een paar maanden) oude baas, want dat is de opa van de jarige. We kennen de ouders dus ook eigenlijk gewoon al bijna twintig jaar…..slik….we worden oud!

Hoe dan ook, erg leuk om die mensen eens in een andere hoedanigheid te zijn, gek doen met clowns, dansend en zingend in de “Drievliet Boerderij” en natuurlijk in enge attracties waar IK niet in durf!!!!

Dafni durfde echt overal in, gelukkig was er steeds wel iemand die met haar mee wilde. Want nadat ik heel stoer met mijn meiden in de “boomstam” geweest was en daar met trillende handjes uitkwam, heb ik verder alles bekeken vanaf de veilige vaste grond.

Nou….niet helemaal, ik ben nog in de “theekopjes” geweest en in het reuzenrad, dat vind ik dan weer niet eng, maar vooral heel mooi, ik ben gek op uitzichten…..

Dit park is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan moet er dus wel iemand mee die met de meiden mee wil, hihihi….

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: