druk taartenweekendje….

Het was misschien iets teveel van het goede……drie taarten in het weekend, waarvan dan ook nog twee stapeltaarten, dus eigenlijk vijf taarten in totaal. Maar het ging best lekker en toen zaterdagochtend al twee stuks opgehaald waren, hadden we best nog een “gewoon” weekend. Die voor zondagochtend was niet zo groot dus die zat zo in elkaar, een goede voorbereiding is het halve werk.

De eerste taart die opgehaald werd was voor een juf van Dafni, die al een tijdje met “verplicht” zwangerschapsverlof is, dus het was een feest voor Dafni dat de juf bij ons thuiskwam!!! Met haar dochtertje, want die was jarig en kreeg een oilily taart. Heerlijk vrolijk toch altijd met die kleurtjes! Gevuld met aardbeienvlaaivulling en zwiterse room in de onderste taart en zwitserse room met mandarijntjes in de bovenste. Ik denk alleen dat er toch nog teveel vocht inzat, niet dat je dat zag, maar het kartonnetje voelde zo vochtig aan……misschien volgende keer gewoon een middagje in kaasdoek hangen ofzo….

De tweede taart, ook al zo’n stapeltaart, moest een prinsessentaart zijn met veel roze, hartjes, glitter en goud…..ook geweldig om te doen natuurlijk, alleen jammer dat toen ik de trap afliep er twee hartjes naar beneden zakten….de vorige keer had ik ze echt wat langer laten drogen, merk je toch dat dat beter is….. De onderste taart was gevuld met kersenvlaaivulling en een bavarois met oreokoekjes. De bovenste met bavarois en witte chocola (van toblerone!!!).

De derde taart….zo lief…mijn buurmeisje van een jaar of twaalf wilde een taart kado doen aan haar vader…voor vaderdag dus. Nou is het ook een echte lieve vader hoor, hij was ook al eens bijna buurman van het jaar, dus die mag best eens verwend worden met een taartje. Het mocht kitscherig turks zijn, met rozen, veel kleurtjes en de turkse vlag. Samen hebben we turkse teksten verzonnen (en soms ook even op google gezocht of het wel goed geschreven was, hihi). Dit taartje was gevuld met aardbeienvlaaivulling en bavarois met bokkepootjes.

prinsessentaartprinsessentaartprinsessentaartoililytaartoililytaartoililytaartoililytaartturkije taartturkije taartturkije taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.