en toch weer een taartje vandaag…

Mijn moeder belde gisteravond, of ik nog zin had om een taartje te maken, want vandaag krijgt ze visite…. tuuuuuurlijk mam, geen probleem. Gisteravond maar meteen gebakken, gevuld en afgesmeerd en vanmorgen de rest gedaan. De vulling is vanillebavarois met mirabellen!!!! Ik had van mijn tante een pot mirabellen gekregen uit Frankrijk, ze heeft daar een huisje EN een mirabellenboom…..echt zooo lekker, maar ja, wanneer trek je nou zo’n hele pot open? Nou….als je met spoed een gezellige taartvulling nodig hebt dus, hahaha…… Gelukkig mag ik straks zelf ook proeven, want ik mag hem zelf brengen en gezellig even blijven, want ik zie mijn tante en oudtante ook niet zo vaak…..heb er zin in!!!

rozentaarttaart met rozen

One thought on “en toch weer een taartje vandaag…

  1. nou, dan zullen we morgenochtend maar ff een stukje weer mee terug nemen in die heeeeel grote doos!!! haha…

    robienne en hans

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: