Nog meer taart….

Het is druk geweest, zo druk dat ik niet eens een blogje heb kunnen schrijven. Ernstig! Maar ik wil jullie natuurlijk niet de laatste drie taartjes onthouden!!!! Dus nu even een snelle update, zo voor de vakantiestop. Ja, jullie lezen het goed, ik ga een vakantiestop houden! Van 1 juli tot 10 augustus zal ik geen taarten uitleveren. Even pauze en tijd besteden aan mijn andere hobbies!!!! Daarna ga ik natuurlijk weer vol gas en kom ik weer met een leuke actie!!!!!

Een oranje boekentaart voor het verjaardagsfeestje van Phaidra’s meester en hulpjuf, gevuld met mandarijntjes swiss merenquecreme en mandarijntjes:

Een Chaneltas voor mijn lieve buurmeisje, gevuld met aardbeienjam en aardbeienbavarois:

En een sportieve taart voor een vereniging, gevuld met dulce de leche bavarois:

th th th th th th that’s all folks!!!! 😉

One thought on “Nog meer taart….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: