Taart nodig? Bestellen kan weer!

De vakantie zit er op, dat betekent dat ik weer “aan de bak” ga, oftewel het taartenbakken gaat weer beginnen! Je kunt dus weer gerust contact met me opnemen om je bestelling door te geven. Ook komt er binnenkort weer een leuke actie,  hou daarvoor deze site in de gaten.

Je kunt je trouwens ook abonneren op deze site, klik dan op de button aan de rechterkant om “op de hoogte te blijven”. Je ontvangt dan een melding wanneer ik een nieuw bericht plaats. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat ik weer een weggeefactie plan, dan ben je als eerste op de hoogte! 😉

De prijzen zijn aangepast, maar nu nog makkelijker uit te rekenen. Standaard zijn de kosten €2,00 per persoon. Maar je krijgt dan wel een extra hoge taart en ook standaard een luxe vulling! Kijk even op de pagina “Taart” voor uitleg en mogelijkheden. Uiteraard wordt voor lopende bestellingen nog de afgesproken prijs gehanteerd.

Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Groetjes, Elvira

l4ascreations@gmail.com

One thought on “Taart nodig? Bestellen kan weer!

  1. graag een offerte voor het maken van diverse soorten gebak… ; petit fours, mini en cupcakes…

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: