Foto’s van Rhodos…

In mijn laatste blog over Rhodos staan nog steeds geen foto’s. Ik schaam mij natuurlijk diep lieve lezers, want jullie willen natuurlijk toch graag zien waar ik over schreef. Op de een of andere manier is het nog niet gelukt om de laatste foto’s uit te zoeken en te bewerken. De klad kwam erin zeg maar. En nu, eenmaal thuis, is het ritme weer zo anders. Op Rhodos ben ik begonnen aan een nieuwe website, voor mijn mooiste Rhodos foto’s. Het zijn er inmiddels wel errug veel en daarom wil ik ze netjes in rubrieken gaan zetten, zodat iedereen kan meegenieten. Maar dat is natuurlijk ook weer een flinke klus.

We zijn net drie dagen bezig geweest om de schuur eens een make-over te geven, wat heeft geresulteerd in een enorm opgeruimde schuur met zelfs loopruimte en overzichtelijk opgeborgen (tuin)gereedschap. Heerlijk.

Ondertussen is Dafni een paar daagjes ziek geweest, is Richard weer naar zijn werk, ben ik met de kids naar de bioscoop geweest en is Dymion een dag ziek geweest. De eerste taartbestelling staat er ook al, dus zoals ik al zei….een heel ander ritme dan op Rhodos. Maar die foto’s, die komen er echt aan, al wordt het misschien pas maandag, want dan is alles weer naar school. Over ander ritme gesproken, dat zal weer wennen zijn! Goh, Phaidra al in groep 4, Dafni in groep 3 het gaat toch eigenlijk veel te snel? Mja, aan de andere kant, het jaar kan me niet snel genoeg voorbij zijn, want dat betekent dat we weer mogen overschakelen voor een paar weken……naar een Grieks ritme!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.