Over foto’s gesproken…taartengalerij is bijgewerkt!

Ik heb sowieso een achterstand met foto’s, want de taartengalerij was ook al hopeloos verouderd. Maar er staan weer een aantal taarten bij, kijk maar eens bij de categorie “algemeen” of “kindertaarten“. Bij elkaar staan daar toch alweer negen nieuwe taarten bij!

Maar er is ook een nieuwe rubriek! Voor de echte snoeperds is er nu ook de 18+ categorie, met nu nog maar twee taarten, maar ze zijn ontzettend leuk om te maken, dus kom maar op met die bestellingen 😉

18+ cakes
18+ taarten

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.