Think Pink…

De eerste bestelling na mijn vakantie mocht lekker roze zijn. Nou dat is natuurlijk een lekker begin! Ik ben gek op roze! De taart zelf is chocoladecake en de vulling moest “iets” met witte chocolade zijn. Omdat ik op vrijdag de dertiende begon met deze taart ging dat natuurlijk helemaal mis…..

Ik wilde ’s ochtends vroeg beginnen, terwijl Richard de wekelijkse boodschappen deed, toen ik erachter kwam dat ik een ei tekort kwam en geen maizena meer in huis had. Nou ja, dan maar even wachten tot Richard weer thuis was. Zonder maizena natuurlijk, maar hij ging daarna nog een paar kleine boodschapjes halen en toen had ik het eindelijk in huis, aan de slag! Ik had een prachtige bavarois gemaakt, maar toen ik hem in de gootsteen zette om hem te laten afkoelen, werd ik heel even afgeleid en liet ik de kraan zo in de bak met bavarois lopen. Aaaargh, ik was booooos!

Toen ben ik maar op de fiets gesprongen om slagroom en roomkaas te halen, en witte chocola, want die was inmiddels ook helemaal op. Gelukkig lukte het nu wel, gauw vullen, oreokoekjes erbij en afsmeren die handel….pfffff, daarna kan er weinig meer mis gaan. En inderdaad, dat was ook zo, want ik ging op zaterdag weer verder en sja, toen was het geen vrijdag de dertiende meer 😉

De eerste taart is alweer afgeleverd!!!!

roze chocoladetaartroze chocolade taartroze roosjes op roze chocolade taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.