Testcakejes

Omdat ze in het hotel waar Richard werkt weleens gebak nodig hebben voor vergaderingen of dat soort dingen, mocht ik ook een offerte maken, voor mijn cupcakejes en andere baksels. Offerte was goed bevonden, maar het leek me wel zo leuk als iedereen dan ook weet wat ze eventueel zouden kunnen gaan verkopen. Dus heb ik van twee van de vier smaken proefcakejes gemaakt. Donderdag de andere twee smaken…

De vanillecupcake met marshmellowvanillecremeswirl (de roze) en de frisse cupcake met lemoncurdvulling en citroencremeswirl (geel/wit) vielen in elk geval vandaag al in de smaak….

4 reacties

 1. elvira

  Astrid, het ligt er denk ik aan wat je gebruikt, voor de gele heb ik roomkaas en slagroom met klopklop gebruikt, de roze is marshmellowtopping en de mokka is botercrememix. En die blijven allemaal wel goed, zo lang mogelijk in de koelkast (dan is het allemaal redelijk hard) en even voor serveren eruit halen, dan is het weer lekker zacht……

 2. astrid

  Haai Elvira,

  Heb jij misschien een tip voor mij hoe de topping wat steviger kan worden?? Bij mij zakt het steeds zo snel in…. Jouw toefjes zien er echt super uit!

  Groetjes, As

 3. sonja

  hoi
  gaat goed he ,leuk en ik zou de buren eruit zetten dan kan je daar een bakkerij taarten makerij beginnen haha wel goed hoor oja ik heb je zo nu en dan op twitter gezet haha misschien helpt het ..groetjes sonja succes xxxx

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.