Ooooh die tiara’s ook…

Het blijft een dievenwerk hoor, tiara’s spuiten met royal icing. Het resultaat is prachtig, zeker, maar het ging gisteren niet helemaal soepel. Het spuitwerk op zich ging prima, maar ik was zo onhandig, om ze te drogen te leggen op de eettafel. Op van die ronde beschuit/koffie/thee bussen, je weet wel, zodat ze mooi rond opdrogen.

Maar van die eettafel moet natuurlijk ook drie keer per dag gegeten worden, dus tussen de middag kon ik ze gaan verhuizen, even op het aanrecht maar, want waar ik ze wilde neerleggen was het vol. Duf natuurlijk, want tijdens het oppakken sneuvelden meteen twee van de vier tiara’s…aaaaargh….

Toen ik vanmorgen de keuken nog even ging opruimen en de overgebleven twee tiara’s op een rustig plekje wilde neerleggen zodat ze echt goed kunnen uitharden, brak er natuurlijk spontaan nog eentje. Zucht, nog eentje over, zou ik die gok nemen?

Nee, tuurlijk niet, dus ga ik zo maar weer even een paar tiara’s spuiten, zenuwenwerk….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.