Boekenkast wordt taartenkunstkast….

Op de plek waar eerst een enorm bureau met rolklep stond, staat nu een boekenkast. Het bureau gooiden we alleen maar vol met rommel en werd al lang niet meer gebruikt als bureau. De rolklep hebben we eraf gesloopt en nu heeft Dafni een mooi eigen bureau in de meidenkamer.

Maar die boekenkast hebben we eigenlijk ook maar volgegooid met rommel, omdat we niet goed wisten wat we ermee aan moesten. Nu dan toch eindelijk “echt” aan het opruimen geweest. Een paar grote potten met de belangrijkste taartingrediënten voor het grijpen en die heb ik een beetje opgeleukt met oude labels en lintjes. Het is nog niet helemaal klaar, moeten nog een paar potten bij, maar het begint er al erg op te lijken! Het is nu een kast om vrolijk van te worden!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.