Wat een lui weekend…

Zo lui als we dit weekend waren, zijn we in lange tijd niet geweest! Nu heb ik natuurlijk ontzettend veel spijt, want de was is nog niet klaar, de vaat staat er nog en gisteren heb ik alleen maar gelezen en geslapen. Nou had ik vrijdagnacht al niet geslapen, toen stonden er midden in de nacht twee grote auto’s voor de deur, op zich niet erg, maar er was 1 jongeman bij die beide auto’s probeerde te starten. En hij kreeg ze maar niet aan de praat. Uiteindelijk lukte het hem toch om een van de voitures (volgens mij was het een Porsche Cayenne) te starten en reed ermee weg.

Ik heb wel de politie gebeld, omdat het zo vreemd was, die andere auto stond er nog, op de stoep, maar de politie komt daar niet voor, logisch, want misschien was er helemaal niks aan de hand….maar ja, slapen deed ik nauwelijks meer.

Zaterdag nog een cupcake bestelling afgemaakt en toen de rest van de dag in de keuken, griekse hapjes maken. Maar toen de visite kwam, ging ik ook maar eens lekker zitten. Oooh wat was het gezellig! Heerlijk weer even zo! Toen het donker begon te worden, hebben we een geluksballon opgelaten, dat zouden we al rond de jaarwisseling doen, maar we vergaten het steeds. Het idee was om 2009 af te sluiten en alle ellende de lucht in te sturen. Met een stift hebben we er allerlei dingen opgeschreven, zoals de mislukte emigratie naar Rhodos, het verdriet van 2009 en nog meer kleinere en grotere persoonlijke drama’s, want 2009 was voor ons en voor onze vrienden echt een rotjaar…..

Toen E en E weer naar huis waren hadden we geen zin om op te ruimen en zijn we, na wat tv gekeken te hebben lekker gaan slapen. Dat was het plan….we waren het openingsfeest van de hockeyvereniging een beetje vergeten, dus toen ik net sliep….begon het vuurwerk. Wel prachtig trouwens!!! Daarna was het nog lang feest en elke keer als ik wat hoorde, dacht ik dat die ene auto misschien werd opgehaald, maar die bleef de hele nacht op de stoep staan. Weer zo’n rusteloze nacht dus. En ik ben vaker wakker ’s nachts, maar dan uit vrije wil, niet omdat ik wakker gehouden word 😉

En toen kwam de zondag……de kinderen hadden helemaal geen zin om zich aan te kleden, nou dan niet…pyamadag, moet kunnen. Alleen was het zulk prachtig weer en op een gegeven moment wilden ze toch wel naar buiten, dus gingen ze zich toch maar aankleden.

En ik? Ik heb de hele dag in mijn boek gelezen, in het zonnetje buiten, later op de bank binnen, toen lekker in slaap gevallen op de bank, sjonge….echt helemaaaaaal niks voor mij. De vaatwasser wilde niet schoon wassen, en toen ik hem nog een keer wilde aanzetten, kwamen we erachter dat we geen tabletten meer hadden. Hahaha, nou dan niet…dus nu staat er een flinke vaat.

Koken hoefde gelukkig niet zo uitgebreid, want we hadden nog heel wat over van zaterdag, alleen wat verse tzatziki gemaakt en champignons en lever gebakken, wat kippenpootjes in de oven gegooid en klaar.

Kinderen naar bed en toen maar weer snel op de bank…..met de TV aan. En dus echt helemaal NIKS gedaan. Lekker gekeken naar “Red mijn vakantie” ( Ooooh wat kan die Alberto toch slecht luisteren, ik vind hem echt een engerd!!!) en daarna naar “ons” programma, “So you think you can dance”, helemaal geweldig…..

En nu is het maandagochtend, kinderen zitten nog even aan het ontbijt en straks gaan ze lekker naar school, ik gauw naar de winkel en dan hopelijk “gewoon” om negen uur beginnen aan mijn tienminutenrondje…….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.